Теплий гриль-салат із гранатовим соусом


30 ХВ

ЛЕГКИЙ

4 ПОРЦІЙ

Інгредієнти

Вирізка яловича 300 г
Баклажан 1 шт
Морква 1 шт
Помідор 1 шт
Цибуля ріпчаста 1 шт
Соус Наршараб Grante 2 ч.л.
Оливкова олія 4 ст.л.
Перець червоний гострий мелений за смаком
Сіль за смаком
Зелень за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

0 0 0
Загрузка...
1
М'ясо нарізати скибочками завтовшки 1 см, відбити. Овочі нарізати такими ж скибочками, додати сіль, приправу, олію - ​​злегка перемішати і залишити на 30 хвилин.
2
М'ясо смажити на грилі 4-5 хвилин з обох боків. Готове гаряче м'ясо злегка підсолити. Овочі відокремити від соку і смажити на грилі до золотистого кольору.
3
Тепле м'ясо і овочі нарізати смужками, додати овочевий сік, сіль, перемішати - викласти в тарілку.
4
Зверху посипати червоним перцем, полити соусом Наршараб і прикрасити зеленню. Найкраще смакує теплим.